AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirket arabası görmek

Kahve falında şirket arabası görmek

Kahve falında şirket arabası görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, malların artacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şirket arabası gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Kahve falında şirket arabası görmek başarısızlığa düşeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında şirket yöneticisi görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında şirket ismi görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işarettir.

Kahve falında şirket sahibi olmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şirketin iflasını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında şirket müdürünü görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalıştığı şirketi görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında şirket sahibi olduğunu görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir