AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirketin battığını görmek

Kahve falında şirketin battığını görmek

Kahve falında şirketin battığını görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şirketin battığını gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında şirketin battığını görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şirket ismi görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şirket müdürünü görmek zor günlerin sona ereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında şirket arabası görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında şirketten ayrıldığını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şirket patronu görmek eksiklerinin farkına varacağına, canının sağ olacağına işarettir.

Kahve falında şirketin iflasını görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şirket patronunu görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir