AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirket açmak

Kahve falında şirket açmak

Kahve falında şirket açmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şirket açmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Kahve falında şirket açmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında şirket patronu görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet eder.

Kahve falında şirket müdürünü görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında şirket patronunu görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, iyi şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şirketin battığını görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında şirketten ayrıldığını görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şirket sahibi olmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şirket sahibi olduğunu görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, epey bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir