AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirke yemek

Kahve falında sirke yemek

Kahve falında sirke yemek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, fırsatların heba edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sirke yemek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Kahve falında sirke yemek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sirkeyle yıkanmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elma sirkesi görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Kahve falında saçlarında sirke görmek işlerini yoluna sokacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasında sirke görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan sirke ayıklamak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine delalettir.

Kahve falında basında sirke görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişede sirke görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir