AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarında sirke görmek

Kahve falında saçlarında sirke görmek

Kahve falında saçlarında sirke görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarında sirke gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakalıklara veya agresif kişilere karşı gerekli tedbirleri alın.

Kahve falında saçında sirke öldürmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta sirke bit görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçında sirke görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta bit sirke görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarında sirke görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçtan sirke ayıklamak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir