AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirke suyu görmek

Kahve falında sirke suyu görmek

Kahve falında sirke suyu görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, fal sahibinin içine kapanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sirke suyu gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere atılabilir veya iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında sirkeli su görmek karanlıkların aydınlanacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında sirke suyu görmek pişman olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında sirkeli su içmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sirke gitmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında sirke yemek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafada sirke görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarda sirke görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sirkeyle yıkanmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, maddi anlamda rahatlamaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir