AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirke gitmek

Kahve falında sirke gitmek

Kahve falında sirke gitmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında sirke gitmek gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında sirke gitmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalet eder.

Kahve falında bitin sirkesini görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında saçda sirke görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bit sirke temizlemek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sirke bit görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sirke istemek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir