AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirkeli su görmek

Kahve falında sirkeli su görmek

Kahve falında sirkeli su görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, girilen yolda zarar edileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sirkeli su gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında sirkeli su görmek vaaz ve nasihate, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sirkeli su içmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında sirke suyu görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sirke içmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında saçında bit sirke görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sirke yemek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında kafasında sirke görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir