AnaSayfa / Genel / Kahve falında şırıngayla kan aldığını görmek

Kahve falında şırıngayla kan aldığını görmek

Kahve falında şırıngayla kan aldığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında şırıngayla kan aldığını gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Kahve falında şırıngayla kan aldığını görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Kahve falında şırınga içinde kan görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şırıngayla kan almak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında şırıngada kan görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şırınga iğnesi görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şırınga iğne görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında iğne şırınga görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, dünya malı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde şırınga görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir