AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne şırınga görmek

Kahve falında iğne şırınga görmek

Kahve falında iğne şırınga görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, büyük kazanç elde edileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında iğne şırınga gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Kahve falında şırınga iğnesi görmek haneden birinin ayrılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına rivayet eder.

Kahve falında şırınga iğne görmek evine bereket geleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şırıngalı iğne görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne şırınga görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hoş muhabbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde şırınga görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şırınga görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şırınga yapmak canın derdine düşeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında şırıngada kan görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, işiyle nam salacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir