AnaSayfa / Genel / Kahve falında şırıngayla kan almak

Kahve falında şırıngayla kan almak

Kahve falında şırıngayla kan almak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hanesine huzurun dolacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şırıngayla kan almak gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Kahve falında şırıngayla kan aldığını görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında şırınga içinde kan görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şırıngayla kan almak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işarettir.

Kahve falında şırıngada kan görmek evlenme yolunda adım atacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şırıngalı iğne görmek huşu içinde devam edeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında şırınga görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şırınga iğnesi görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şırınga vurulmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir