AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde şırınga görmek

Kahve falında elinde şırınga görmek

Kahve falında elinde şırınga görmek işlerini düzene sokacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında elinde şırınga gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, ailenizi veya ev temalı konuları ilgilendiren kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında elinde şırınga görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına inanılır.

Kahve falında şırıngalı iğne görmek bazı kayıplar olabileceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şırıngayla kan almak gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında şırıngada kan görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında şırınga yapmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne şırınga görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şırınga görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şırınga içinde kan görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir