AnaSayfa / Genel / Kahve falında şırınga iğne görmek

Kahve falında şırınga iğne görmek

Kahve falında şırınga iğne görmek her anlamda güçleneceğine, el açmayacağına, kurulu düzeni olacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında şırınga iğne gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Kahve falında iğne şırınga görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şırınga iğne görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şırıngalı iğne görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işaret eder.

Kahve falında şırınga iğnesi görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında şırınga görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında şırıngada kan görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şırıngayla kan almak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şırınga içinde kan görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, ticarette yol katedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir