AnaSayfa / Genel / Kahve falında şırınga içinde kan görmek

Kahve falında şırınga içinde kan görmek

Kahve falında şırınga içinde kan görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şırınga içinde kan gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında şırınga içinde kan görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şırıngayla kan almak toplum içindeki değerinin artacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şırıngayla kan aldığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına rivayet eder.

Kahve falında şırıngada kan görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şırınga görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında şırınga yapmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şırınga iğne görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında şırınga vurulmak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, en tepkedeki kimse olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir