AnaSayfa / Genel / Kahve falında şıra içmek

Kahve falında şıra içmek

Kahve falında şıra içmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında şıra içmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında şıra içmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm şırası içmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma üzüm şırası görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında üzüm şırası görmek yerinde saymayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında yemek suyu içmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadeh içki içmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne suyu içmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komposto suyu içmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir