AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınır dışına çıkmak

Kahve falında sınır dışına çıkmak

Kahve falında sınır dışına çıkmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, yuva kuracağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sınır dışına çıkmak gördüyseniz:

  • Daha fazla kazanmanın yollarını aramaya başlayabilirsiniz ya da belli ödemelerinizi yapabilir veya borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında sınır dışına çıkmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sınır dışı edilmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında sınır kapısından geçmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınırda olmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe sınırı görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sınır görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında devlet sınırı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sınır geçmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir