AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınır kapısı görmek

Kahve falında sınır kapısı görmek

Kahve falında sınır kapısı görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında sınır kapısı gördüyseniz:

  • Her tür kınamadan kaçınmalısınız.

Kahve falında sınır kapısından geçmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sınır kapısı görmek onu dinleyeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suriye sınırını görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçe sınırı görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına işarettir.

Kahve falında sınırı geçmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Kahve falında sınırdan geçmek maddi gücünün yerine geleceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında sınır çizmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında ülke sınırı görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, insanlara olan güvenin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir