AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınır dışı edilmek

Kahve falında sınır dışı edilmek

Kahve falında sınır dışı edilmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınır dışı edilmek gördüyseniz:

  • Farklı önerileri ya da teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sınır dışı edilmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sınır dışına çıkmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sınır görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet sınırı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına alamet eder.

Kahve falında ülke sınırı görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sınır kapısından geçmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında sınırdan geçmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sınır çizmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir