AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınırı geçmek

Kahve falında sınırı geçmek

Kahve falında sınırı geçmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, endişelerin son bulacağına, iş kaybı yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında sınırı geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Kahve falında sınırı geçmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında sınır kapısından geçmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında sınır geçmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Kahve falında sınırdan geçmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet sınırı görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında ülke sınırı görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Kahve falında sınır çizmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sınır dışı edilmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir