AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınır geçmek

Kahve falında sınır geçmek

Kahve falında sınır geçmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet eder.

Kahve falında sınır geçmek gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında sınırdan geçmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınır geçmek anne baba duasının alınacağına, başarısız olacağına işarettir.

Kahve falında sınır kapısından geçmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınırı geçmek günah işlemekten korunacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınır çizmek geçiminin güçleşeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında sınır görmek kısmetlerinin de kapanacağına, dileklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sınır kapısı görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında sınırda olmak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir