AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınırda olmak

Kahve falında sınırda olmak

Kahve falında sınırda olmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kazancın çoğalacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sınırda olmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Kahve falında sınır dışına çıkmak zahmetinin çoğalacağına, talihin yüze güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suriye sınırını görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sınır dışı edilmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında devlet sınırı görmek başarının adım adım yaklaşacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Kahve falında tarla sınırı görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, zenginliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında sınır görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında sınır geçmek çekilen yükün hafifleyeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınırda olmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir