AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta derse girmek

Kahve falında sınıfta derse girmek

Kahve falında sınıfta derse girmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında sınıfta derse girmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Kahve falında sınıfta derse girmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta ders görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders yapmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders anlatmak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında sınıfta ders işlemek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta ders vermek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıfta ders işlendiğini görmek kafasının karışacağına, doğru yolu bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir