AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta ders işlendiğini görmek

Kahve falında sınıfta ders işlendiğini görmek

Kahve falında sınıfta ders işlendiğini görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sınıfta ders işlendiğini görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınıfta derse girmek kafasını rahatlatacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sınıfta ders anlatmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sürekli tartışacağına delalettir.

Kahve falında sınıfta ders işlemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınıfta ders vermek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıfta ders görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir