AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta ders anlatmak

Kahve falında sınıfta ders anlatmak

Kahve falında sınıfta ders anlatmak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet eder.

Kahve falında sınıfta ders anlatmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Kahve falında sınıfta ders anlatmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında okulda ders anlatmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında öğrencilere ders anlatmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında üniversitede ders anlatmak her kararlarında onların arkasında olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine ders anlatmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına tabir olunur.

Kahve falında ders anlatmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfta ders işlemek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir