AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna asmak

Kahve falında ayna asmak

Kahve falında ayna asmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında ayna asmak gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Kahve falında duvara ayna asmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayna asmak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında balkona çarşaf asmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik asmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, namının yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ipe elbise asmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara bayrak asmak zaaflarına kapılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ipe asmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında balkona bayrak asmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir