AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca yutmak

Kahve falında karınca yutmak

Kahve falında karınca yutmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, güzel bir döneme girileceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karınca yutmak gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Kahve falında karınca yutmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarı yutmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında hapı yutmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın saçı yutmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği yutmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarımsak yutmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük dilini yutmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir