AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek yediğini görmek

Kahve falında sinek yediğini görmek

Kahve falında sinek yediğini görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kar sağlayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sinek yediğini gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Kahve falında sinek yediğini görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinek yumurtası görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnuna sinek kaçmak kısmetinin hep açık olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçta sinek görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalettir.

Kahve falında sinek yutmak sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinek yavruları görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sinek ezmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir