AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta sinek görmek

Kahve falında saçta sinek görmek

Kahve falında saçta sinek görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında saçta sinek gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Kahve falında saçta sinek görmek mal kaybına uğrayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçında sinek görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında sinek istilasına uğramak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında sinek yediğini görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yusufcuk sineği görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sinek böcek görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında böcekler sinekler görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sinek yutmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir