AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavı kaybettiğini görmek

Kahve falında sınavı kaybettiğini görmek

Kahve falında sınavı kaybettiğini görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavı kaybettiğini gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında sınavı kaybettiğini görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sınav kaybettiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınava son anda yetişmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulur.

Kahve falında sınav sonuç belgesi görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında sınava girmek ve ağlamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınav notunu öğrenmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir