AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava girmek ve ağlamak

Kahve falında sınava girmek ve ağlamak

Kahve falında sınava girmek ve ağlamak çok büyük ferahlık yaşayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında sınava girmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Kahve falında sınava girmek ve ağlamak en pahalı evlerde oturacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında din sınavına girmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında deneme sınavına girmek problemlerinin çözüleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öss sınavına girmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında önemli bir sınava girmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sınava geç girmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında polis sınavına girmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, itibarın sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınava kalemsiz girmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir