AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çok zor günler yaşayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Kahve falında sınavdan kaç puan aldığını görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda aldığın puanı görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavdan puan aldığını görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınav puanı görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında sınavda yüksek puan almak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir