AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan yüksek almak

Kahve falında sınavdan yüksek almak

Kahve falında sınavdan yüksek almak fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, işlerin yolunda gideceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek almak gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Kahve falında sınavdan yüksek almak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulur.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işarettir.

Kahve falında sınavdan yüksek aldığını görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavda yüksek not almak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalettir.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir