AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı dost görmek

Kahve falında yılanı dost görmek

Kahve falında yılanı dost görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı dost gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların arkasından gitmeniz durumunda ilerleme şansını da bulabilirsiniz.

Kahve falında yılanla dost olduğunu görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanla dost olmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dost yılan görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı dost görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında dostlarla yemek yemek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvanlarla dost olmak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında dostunla küsmek hasretliğin biteceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dostunu dövmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir