AnaSayfa / Genel / Kahve falında dost köpek görmek

Kahve falında dost köpek görmek

Kahve falında dost köpek görmek hayatından çıkaracağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, yarasını saracağına inanılır.

Kahve falında dost köpek gördüyseniz:

  • Çok fazla ön planda olmamaya çalışın.

Kahve falında köpeğin dostluğunu görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında köpekle dost olmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalettir.

Kahve falında dost canlısı köpek görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dost köpek görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında dost bir köpek görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eş dost görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dostla sohbet etmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir