AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe yetişmek

Kahve falında işe yetişmek

Kahve falında işe yetişmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kasasının ağırlaşacağına, ismini herkese duyuracağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işe yetişmek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Kahve falında işe yetişmek için koşmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işe yetişmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine yetişmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınava yetişmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arabaya yetişmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınava son anda yetişmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir