AnaSayfa / Genel / Kahve falında vapura yetişmek

Kahve falında vapura yetişmek

Kahve falında vapura yetişmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, başarılı adımlar atılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, iyi zamanlar geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vapura yetişmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Kahve falında vapura yetişmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet eder.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalet eder.

Kahve falında servise yetişmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınava son anda yetişmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüse yetişmek ihanete uğrayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında koşmak yetişmek çirkin amellere, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında cuma namazına yetişmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trene yetişmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, hastalığını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir