AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmak yetişmek

Kahve falında koşmak yetişmek

Kahve falında koşmak yetişmek hayatının ve planlarının bozulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ele güne muhtaç olacağına, borcunun çok olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında koşmak yetişmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda size yardımcı olabilecek kişiler söylediklerinizi dinlemek isteyebilir.

Kahve falında koşmak yetişmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bir yere yetişmek için koşmak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında işe yetişmek için koşmak yorulacağına, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında yetişmek için koşmak mutluluğu yakalayacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalettir.

Kahve falında işe yetişmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmek ilim irfan öğreneceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere yetişmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında koşup yetişmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir