AnaSayfa / Genel / Kahve falında simurg kuşu görmek

Kahve falında simurg kuşu görmek

Kahve falında simurg kuşu görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simurg kuşu gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Kahve falında simurg kuşu görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simli oje görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında saçta sim görmek işe giren herkesin kalkınacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında parlayan sim görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında simli şal görmek küskünlüklerin oluşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simli ip görmek iyi halin geleceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simli eşarp görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sim görmek büyük bir ikilemde kalacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir