AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlayan sim görmek

Kahve falında parlayan sim görmek

Kahve falında parlayan sim görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında parlayan sim gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında simli oje sürmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simli taş görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sim görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sim kartı görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında simli kumaş görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simli halı görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında simurg görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında simli saç görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir