AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli ip görmek

Kahve falında simli ip görmek

Kahve falında simli ip görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sıkıntılarını atacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simli ip gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Kahve falında simli ip görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta sim görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işaret eder.

Kahve falında simli oje görmek başarı kazanılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simli kalem görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında simli elbise görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında simli saç görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında simli halı görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simli far görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir