AnaSayfa / Genel / Kahve falında silgi satın almak

Kahve falında silgi satın almak

Kahve falında silgi satın almak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına inanılır.

Kahve falında silgi satın almak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük veya daha tecrübeli kişiler zor zamanlarınızda size fikir verebilirler.

Kahve falında silgi satın almak iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında mavi silgi görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silgi tozu görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem silgisi görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil silgi görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalettir.

Kahve falında silgi ve kalem görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında kalem ve silgi görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah silgi görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir