AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızdan korkmak

Kahve falında kızdan korkmak

Kahve falında kızdan korkmak parasının her zaman bereketli olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kızdan korkmak gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Kahve falında kızdan korkmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında akrabaya kızmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızdan mesaj almak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kızdığın birini görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bir kızdan para almak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneye kızmak sorunların birdenbire daha da artacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında eltiye kızmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında kızmak bağırmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir