AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanlardan korkmak

Kahve falında yılanlardan korkmak

Kahve falında yılanlardan korkmak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, güzel günlerle tanışılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Kahve falında yılanlardan korkmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında yılandan çok korkmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yılandan korkmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yılanlardan korkmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan korkmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Kahve falında yılandan korkmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında yılan görüp korkmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aldığı borçların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında yılandan korkmak ve kaçmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz dalgasından korkmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir