AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı mafya görmek

Kahve falında silahlı mafya görmek

Kahve falında silahlı mafya görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı mafya gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında silahlı mafya görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine inanılır.

Kahve falında mafya babası görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mafya tarafından kaçırılmak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında mafyadan para almak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında mafya olmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına yorulur.

Kahve falında mafya tarafından kovalanmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mafyadan kaçmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında mafyadan korkmak düşünmeden adımlar atayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir