AnaSayfa / Genel / Kahve falında mafya tarafından kovalanmak

Kahve falında mafya tarafından kovalanmak

Kahve falında mafya tarafından kovalanmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hedeflerini tutturacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine inanılır.

Kahve falında mafya tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında mafya tarafından kovalanmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında mafya tarafından kaçırılmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında organ mafyası görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı mafya görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mafya olmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında organ mafyasından kaçmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında mafya babası görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mafyadan para almak kötü kişilerden uzak durulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir