AnaSayfa / Genel / Kahve falında mafyadan kaçmak

Kahve falında mafyadan kaçmak

Kahve falında mafyadan kaçmak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Kahve falında mafyadan kaçmak gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Kahve falında organ mafyasından kaçmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mafyadan kaçmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mafyadan korkmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine delalettir.

Kahve falında mafya görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet eder.

Kahve falında mafya babası görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mafya olmak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında organ mafyası görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında mafya tarafından kaçırılmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir