AnaSayfa / Genel / Kahve falında mafyadan para almak

Kahve falında mafyadan para almak

Kahve falında mafyadan para almak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mafyadan para almak gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında mafyadan para almak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işaret eder.

Kahve falında mafyadan kaçmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mafya tarafından kaçırılmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, yenileceğine işarettir.

Kahve falında silahlı mafya görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mafya babası görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında organ mafyasından kaçmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına inanılır.

Kahve falında mafyadan korkmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mafya olmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir