AnaSayfa / Genel / Kahve falında mafya olmak

Kahve falında mafya olmak

Kahve falında mafya olmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, servet sahibi olacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mafya olmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında mafya görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mafya tarafından kaçırılmak büyük bir servete kavuşacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına delalettir.

Kahve falında mafyadan korkmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Kahve falında silahlı mafya görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında mafya babası görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mafya olmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında organ mafyasından kaçmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, bol rızık sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mafyadan kaçmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir