AnaSayfa / Genel / Kahve falında mafya babası görmek

Kahve falında mafya babası görmek

Kahve falında mafya babası görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına işarettir.

Kahve falında mafya babası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Kahve falında mafya babası görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında mafya tarafından kovalanmak tüm dileklerinin gerçek olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı mafya görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Kahve falında mafya tarafından kaçırılmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına delalettir.

Kahve falında mafyadan korkmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında organ mafyasından kaçmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mafyadan para almak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, önemli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında mafya görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir