AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş ortasında kalmak

Kahve falında ateş ortasında kalmak

Kahve falında ateş ortasında kalmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulur.

Kahve falında ateş ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında ateş ortasında kalmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin ortasında ateş yakmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulur.

Kahve falında evin ortasında ateş görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine inanılır.

Kahve falında denizin ortasında kalmak yol kat edeceğine, güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında depremin ortasında kalmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret eder.

Kahve falında suyun ortasında kalmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş ortasında kalmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir